Think Pink!

Bij online luxe warenhuis Legally Pink komen al jouw roze dromen uit.
Creëer je eigen roze wolk met de mooiste merkartikelen voor hem en voor haar.

Ik geloof in roze “geluksmomentjes”

Herken je het gevoel nog van vroeger dat je als klein kind in een snoepwinkel stond en dat je zoveel zag dat je niet meer wist wat je moet kiezen …. Zo overweldigend. Dit gevoel gun ik iedereen met Legally pink!

Toen ik een klein meisje was, voelde ik mij al geweldig als ik van mijn gespaarde geld iets roze mocht kopen, en steeds als ik weer iets moois roze koop krijg ik nog steeds dat gevoel van toen…..een “geluksmomentje”

Als oprichter en bedenker van Legally Pink steek ik niet onder stoelen of banken dat ik een voorliefde hebt voor de kleur roze. Met Legally Pink heb ik de ambitie het grootste roze warenhuis van Europa te worden.

Op de webshop kun je terecht voor roze luxe artikelen, voor hem én voor haar. Want een roze geluksmoment is er voor iedereen. Met Legally Pink brengen we ook artikelen uit onder onze eigen naam, zoals schoenen, stropdassen en andere luxe artikelen.

Afgelopen december (2019) hebben we de webshop feestelijk gelanceerd tijdens de Masters of LXRY in de Rai in Amsterdam.

Joann Bravenboer -Winter

0